Istrinya Sedang Hamil, Pria Ini Nekat Selingkuhi Sang Istri Hingga Begini

Mesothelioma is a form of cancer which occurs in thin membranes (called the mesothelium) lining the chest, lungs, abdomen and sometimes the heart. Although quite rare, mesothelioma symptoms strike more than 200 people each year in the United States. The majority of mesothelioma cases are directly linked to asbestos exposure. Because of the long latency period of mesothelioma, the average age of patients is between 50 and 70 years. Mesothelioma affects men most due to the high exposure of asbestos in industrial typed jobs. Mesothelioma symptoms include respiratory problems, shortness of breath, continual cough and pneumonia. Other mesothelioma symptoms include weight loss, abdominal problems and swelling. In some mesothelioma patients, the mesothelioma symptoms are quite muted, making it hard for mesothelioma doctors to diagnose. Mesothelioma doctors specialize in the study, research, and treatments of Mesothelioma cancers. Mesothelioma (or the cancer of the mesothelium) is a disease in which cells become abnormal and replicate without control. During Mesothelioma, these cells will invade and damage tissues and organs. Mesothelioma cancer cells can spread throughout the body causing death. Mesothelioma treatments and Mesothelioma clinical trials and tests There are many mesothelioma treatment options available. Treatments include surgery, radiation therapy and chemotherapy and the mesothelioma treatment depends on the patient’s age, general health and stage of the cancer. There has been much mesothelioma research conducted throughout the past two years to find new treatment methods. Click here to read more about mesothelioma treatment techniques. Through mesothelioma research, The National Cancer Institute has sponsored mesothelioma tests and clinical trials that are designed to find new treatment methods. Because of the increase in number of mesothelioma cases in the United States, both governments have increased funding for mesothelioma research. Mesothelioma research and clinical trials have been successful in developing new techniques to fight this cancer and the outlook for more advanced mesothelioma treatments is promising. Surgery is the most common treatment method for malignant mesothelioma. Tissues and linings affected by mesothelioma are removed by the doctor and may include the lung or even diaphragm. A second mesothelioma treatment method is radiation therapy through the use of high energy x-rays that kill the cancer cells. Radiation therapy can be outside or inside the body. A third mesothelioma treatment method is chemotherapy. Through pills or drugs through needles, chemotherapy drugs are used to kill cancer cells. A new mesothelioma treatment method is called intraoperative photodynamic therapy. In this treatment, light and drugs are used to kill cancer cells during surgery for early stages of mesothelioma in the chest. Although there are numerous treatments and drugs for mesothelioma, doctors are losing the battle against this deadly disease. Most mesothelioma treatments involve old techniques combined with different drug cocktails. However, in most cases, these mesothelioma treatments have many side effects including organ damage, nausea, increase in heart failure etc. The rush to find a more effective mesothelioma treatment or even cure is ongoing at numerous clinical labs across the nation. Let's hope that the mesothelioma treatments will one day erradicate mesothelioma cancer and asbestosis. With an abundance of information on the Internet, Mesothelioma Cancer and Asbestos ([http://www.mesothelioma-cancer-and-asbestos.com]) has consolidated the most important issues surrounding Mesothelioma, Mesothelioma doctors and symptoms, Mesothelioma treatment, Mesothelioma research and tests. At [http://www.mesothelioma-cancer-and-asbestos.com], the website contains useful resources on Mesothelioma lawyers and attorneys, as well as causes by asbestos exposure, asbestos removal, asbestos attorneys and lawsuits, and asbestos cancer. Patients stricken by Mesothelioma and their families require support and current information. Mesothelioma Online Resources hopes to educate and give hope to survivors and victims. Mesothelioma is such a harsh disease. Not only does it take years for symptoms to appear, but there are limited treatements and drugs that will prolong the lives of workers stricken with mesothelioma. In many cases, the death rate of mesothelioma is unfortunately very high. However, with increased funding in mesothelioma research through the government and private grants, the outlook for a mesothelioma cure is quite possible. In the meantime, mesothelioma support groups and local discussions provide the ongoing support for mesothelioma patients. Mesothelioma Cancer and Asbestos ([http://www.mesothelioma-cancer-and-asbestos.com])is your source for mesothelioma and asbestos information, treatments, clinical trials, attorneys, support groups and lawyers. About the website: Michael Kenneth is a successful Internet Publisher and has researched and written on many topics for [http://www.mesothelioma-cancer-and-asbestos.com] - your complete source for mesothelioma information, mesothelioma attorneys and lawyers, mesothelioma treatments and research, asbestos exposure and removal, asbestos attorneys and legislation as well as asbestos cancer.

 Kisruh lokasi tinggal tangga yang disebabkan perselingkuhan ternyata tak melulu heboh melanda semua artis. Seperti yang dirasakan dokter cantik inilah ini. Ia secara terang-terangan mengisahkan perselingkuhan suaminya dengan seorang perempuan yang dikenalnya. Perselingkuhan tersebut secara terang-terangan ia beberkan di akun Instagramnya, @nengkys semenjak tiga minggu yang lalu.




Nah tidak lama ini, dia pulang memshare lagi bukti video suaminya udah bermain hati bersama wanita itu. Kemudian ia pun memposting screen shoot percakapannya dengan perempuan yang mempunyai nama Widuri itu. Yang menciptakan netizen heboh dan geram dengan perselingkuhan tersebut yakni sang istri ternyata sedang hamil.

Di saat-saat itulah sang suami justeru asyik bepergian dengan selingkuhannya. Awalnya, ia memposting potret seorang lelaki dengan perempuan berhijab. Ada selama lima potret yang dikolase pada artikel itu. Keduanya terlihat akrab dalam potret tersebut. Bahkan terdapat satu potret di mana si wanita tersebut terlihat merangkul tangan lelakinya.

Ia lantas memposting lagi screen shoot artikel wanita mempunyai nama Widuri tersebut. Juga screen shoot pembicaraan WhatsApp dengan perempuan itu. Sepertinya wanita tersebut berlagak seolah ia adalah korban fitnahan dokter cantik itu. "Semoga dapat jadi hamba Allah yang sabar dan mengampuni dan seluruh fitnah jadi penggugur dosa Aamiinn Alhamdulillah," tulis perempuan* yang berselingkuh dengan suami orang tersebut pada penjelasan foto.

Isi pembicaraan sang istri dengan selingkuhan suaminya tersebut mengandung peringatan guna tidak lagi-lagi bersangkutan dengan suaminya. Widuri : Yaa aku tau kak aku ga terdapat di posisi kakak.. Aku bilang kan di atas tadi.. Kalo aku mengganggu aku ga bakal ngobrol lagi Tapi tidak boleh bicara begitu ke suami kakak sorang karena yg saya ketahui dia sayang sekali dengan kakak Sedangkan kakak bicara begini Istri : Jd ga us dlu anda lanjut chat nya ya wid. Takut ak kian ngeluap. Ak skr cm pegang janji km. Udh tersebut* aja ya.. makasih. Widuri : Iyaaa..

Chat tersebut pada tanggal 22 November 2016 Kemudian ia pulang mengirim pesan pada wanita tersebut tanggal 31 desember 2016, tetapi tak terdapat respon. Ia pun mengirim bukti potret suaminya masih bersangkutan dengan perempuan* itu.

"Stop playing victim @widurifebriyani"

1st warning : 22 november 2016 ( pic atas) 2nd warning: 31 desember 2016 (NO respon - pic bawah) Saya telah memperingatkan kamu . kalau kamu* ttp laksana ini (-pura pura jd korban.red) should i post more about you and @erwinoktav ?," tulisnya pada penjelasan foto.

Tak melulu di situ, ia pun memposting video Widuri sedang belajar mobil bareng suaminya.

Padahal, untuk dirinya sang suami bilang bila ia sedang jaga. "25.12.2016 . . . Kakkak yang lagi "jagain" ( ngomong ke saya :) ) ternyata lagi melatih "adeknya" nyupir berrduaan di malam hari . Ketika mulut telah berdusta, tindakan tidak bisa dipercaya, apa yg bisa saya pegang? Cc @erwinoktav (love) @widurifebriyani," tulisnya.

Hingga kini, postingan tersebut telah menjadi viral dan diposting di sejumlah akun media sosial, salah satunya @lambe_turah. Banyak warganet yang kesal dengan perempuan pengacau suami wanita itu. Bahkan akun Instagram Widuri yang pribadi pun telah* dinonaktifkan agar tidak dibully.

Ini kata netizen :

melli_anggraeni: gemes. pengen ngejambak!!!!!!!!

vellin_silaen: tersebut suaminya gak mikirin bayinya apa ya, klo dia gak mikirin istrinya ya mikirin calon anakknya gt ya. laki" laknat, klo dikasih sakit berat tersebut velakor tentu mana inginkan ngurusin lu...

depinv: sebegitu susahnya cari bahagia sendiri mba smpe2 ngerusak kebahagiaan org lain? mas nya juga, ga ada benak klop lah ber2 wkwk

kiranawidyaa: Sedih bgt mbaakkk pelakor me sti di musnahkan dari muka bumi ini

sri_mulandari: jumpa di jatinangor orang jenggut ku lobaann.tumman hahaa

derinfauziah: Itu nyetirnya di unpad kan? Kalau ketemu di jatinangor aku teriakin dia perebut lokasi tinggal tangga orang...

lyana1919: Valakor ngeles fitnah? Pengen ketawa yg kenceng gua
web hosting surabaya cpanel web hosting beli web hosting daftar domain membuat web hosting jakarta web hosting wordpress hosting indonesia indo web hosting web hosting termurah hosting indonesia gratis singapore hosting sewa web hosting hosting tangguh buy hosting vps hosting indonesia web hosting indonesia terbaik web hosting indonesia gratis web hosting terbaik hosting web beli domain dan hosting murah web hosting murah beli hosting murah daftar web hosting shared hosting murah web hosting murah unlimited web hosting indonesia web hosting terbaik indonesia hosting murah unlimited review hosting indonesia 70 Rp 2.03 0.47 web hosting terbaik di indonesia 90 Rp 1.96 0.46 hosting terbaik 1600 Rp 1.91 0.42 sewa hosting murah 30 Rp 1.9 0.79 hosting indonesia terbaik 390 Rp 1.89 0.4 paket hosting murah 40 Rp 1.87 0.96 vps hosting murah 30 Rp 1.85 0.97 jasa web hosting 30 Rp 1.78 0.73 hosting terbaik indonesia 880 Rp 1.77 0.44 web hosting murah indonesia 70 Rp 1.77 0.71 best hosting indonesia 90 Rp 1.7 0.62 hosting murah 5400 Rp 1.7 0.93 domain id 1000 Rp 1.69 0.45 hosting cpanel 110 Rp 1.69 0.61 hosting dan domain 210 Rp 1.66 0.64 hosting free 880 Rp 1.66 0.64 top 10 web hosting indonesia 50 Rp 1.64 0.67 bisnis hosting 50 Rp 1.63 0.43 jual domain murah 210 Rp 1.62 0.89 web hosting gratis 2900 Rp 1.62 0.55 beli domain dan hosting 590 Rp 1.6 0.68 domain hosting indonesia 50 Rp 1.6 0.82 beli hosting 390 Rp 1.58 0.72 bisnis web hosting 20 Rp 1.57 0.73 email hosting indonesia 260 Rp 1.56 0.46 membuat server hosting sendiri 70 Rp 1.52 0.16 free hosting and domain 480 Rp 1.51 0.64 harga domain 880 Rp 1.49 0.51 telkom hosting 90 Rp 1.49 0.1 hosting indonesia murah 90 Rp 1.46 0.88 hosting terbaik di indonesia 210 Rp 1.46 0.5 cara hosting web 480 Rp 1.44 0.38 unlimited hosting 140 Rp 1.44 0.92 biznet hosting 140 Rp 1.42 0.22 unlimited hosting indonesia 50 Rp 1.42 0.88 top hosting indonesia 30 Rp 1.41 0.58 hosting yang bagus 50 Rp 1.4 0.48 asian brain hosting 40 Rp 1.39 0.19 domain dan hosting murah 170 Rp 1.39 0.94 domain hosting murah 320 Rp 1.37 0.63 cara beli domain 320 Rp 1.35 0.48 beli domain murah 880 Rp 1.34 0.72 plasa hosting 260 Rp 1.34 0.15 hosting murah indonesia jagoan hosting surabaya jual domain hosting server indonesia cara pindah hosting pasarhosting sewa domain webhost cpanel hosting hosting murah berkualitas domain dan hosting harga hosting membuat server hosting daftar hosting harga hosting dan domain windows hosting indonesia jasa hosting terbaik jasa hosting murah hosting indonesia domain paling murah hosting termurah indonesia pengertian domain dan hosting hosting gratis terbaik domain dan hosting gratis